Za jarnou krásou do Prahy.

Viete, kedy začala jar v Prahe? Že s príchodom prvého  jarného dňa? Odpoveď nemusí byť až tak jednoznačná, záleží totiž vždy na uhle pohľadu. Áno, to je astronomická jar a naša jar prišla 20.marca o 22.hodine a 58 minúte. Hudobná a slávna Pražská jar má do svojho začiatku ešte pár týždňov. Ale jarný víkend spojený so starostlivosťou o telo, relaxáciou a zdravým životným štýlom, aj krásnou módou má svoje pevné dátumy 15. až 16. marca. V pražských Letňanoch sa konal medzinárodný veľtrh INTERBEAUTY PRAGUE spolu s veľtrhom WORLD OF BEAUTY & SPA a my sme na ňom nemohli chýbať.

 Dôvod je logický- - veľtrh navštevujú hlavne moderné ženy, ktoré chcú byť krásne a  svoju starostlivosť o telo a ducha berú veľmi vážne. A presne také ženy sa okrem trendov v kozmetike, maľovaní a nechtovej modeláži, starostlivosti o vlasy a ďalších oblastiach zaujímajú  tiež o módu. My sme im do Prahy priviezli výber z našej aktuálnej kolekcie a mali sme radosť, že sa kabelky JADISE páčili a tiež sme našu novú značku na českom trhu dámam priamo v  stánku predstavili.  Najviac zaujali varianty kabeliek s farebnými, hravými pichliačmi, vínová Kate Piton v kombinácii s haďou  kožou a tiež orginálna Qubo Robot s nezvyčajným štvorcovým vzhľadom a praktickým riešením.

 Tak sa dobre pozrite okolo seba – možno naše modely a ich elegantné nositeľky uvidíte v pražských uliciach. Rozšírte ich rady. Tu je náš letný tip: návštevníčkam Pražského veľtrhu sa veľmi páčili malé kabelky Love It, ktorým kraľovala žltá Lily. Je to naše odporúčanie na trendy doplnok pre tohtoročné leto. Veď žltá je farbou tohoto roku, symbolom slnka, pohody a bezstarostnosti. Tak prečo si takú radosť nedopriať? 

jadise_Praha                     

Späť do obchodu