Jadise bez hranic

Nedávno nás v českom týme  JADISE zaujali dve fotografie z obchodného domu vo svetových metropoliach.Ten prví snímok vznikol v Tokiu. Je na ňom usmievajúca mladá slečna s uhrančivým pohĺadom, pozujúca s orginálnou kabelkou našej značky,ktorá očividne ladí k jej červenému roláku. Mladú japonku uhranula hadia koža červenej farby kombinovaná s dalmatínskym vzorom i čiernymi snímatelnými klipsami. No povedzte sami-nieje to dobrá voľba?

Druhý snímok pochádzia zo Spojených arabských emirátov. Pokiaľ nás zrak neklame,elegantne oblečená žena,pečlivě střeženou ochrankou,je Buthaina Al Raisi,v arabskom svete populárna herečka a modelka pochádza  z Ománu. Je to určiťe vlivná žena. Na instagramu ju sleduje 4,6 milionov followerov! A na You Tube možete nájsť video,napríklad ako nakupuje v Dubai a vidieť na vlastné oči ako vyzerá vášeň návštevou luxusných obchodov. Na fotografii z februára z tohoto roku Buthaina Al Raisi vo viditeľne dobrej nálade, vyrazila do společnosti s disignovou orginálnou kabelkov JADISE v bielo-čiernej kombinácii.                                                                                        

Tieto dva fotografie sú jasným dokazom toho, žekabelky JADISE sú kabelkami bez hranic. Nepotrebujú pas, aby cestovali po svete. Nepotrebujú ani Google prekladač, protože k ženám rozprávajú zrozumiteľným jazykom. Páčia sa hviezdám aj obyčajným dievčatám, ktoré sa rozhodnú investovať do elegantného doplnku. Platí to na akomkoľvek konci zemeguľe. A keď možu kabelky JADISE nosiť zmínené dámy vo svete, prečo by si ju nemohla vziať  do společnosti například Hanka z Prahy, Anička z Brna alebo Adéla z Martina? Milé dáme,tešíme sa na vaše fotografie zo slovenského prostredia!

jadise-photoshoot (1)

Späť do obchodu