Kto chce byť trendy, ide do Milána!

A presne tam sme zamierili v nedeľu 10. februára, podobne ako 10 000 odborných  návštevníkov z celého sveta. Trojdňový veľtrh MIPEL, na ktorom prezentujú svoje novinky tvorcovia viac než 300 TOP módnych značiek z dvadsiatich  zemí, je totiž rajom pre všetkých milovníkov kabeliek, batohov, klobúkov, rukavíc, dáždnikov a ďalších módnych doplnkov. My sme sa samozrejme zamerali hlavne na dámske kabelky a vyberali z novej kolekcie značky JADISE zaujímavé modely, ktoré v Čechách predstavíme na jeseň 2019.                                          

                A že bolo z čoho vyberať! Nová kolekcia JADISE je krásna, farebná a zahŕňa veľké dámske elegantné tašky, ako aj  napríklad orginálne kúsky s ručne maľovaným triskelionem- symbolom Sicílie, či sicílskou bižutériou Majoli, funkčné crossbody kabelky či ľadvinky, všetko v prvotriednej kvalite. Na výrobu bola použitá hovädzia koža z Talianska, Brazílie a Indonézie  alebo hadia koža z Ázie, predovšetkým  z Číny.                                                                              

                Kabelky v Miláne predstavoval priamo sicílsky dizajnér Massimiliano D´Angelo spolu s podnikateľom Emiliom Lombardinim, ktorý sú pyšní na to, že ich kabelky sa nevyrábajú na uskladnenie, ale vždy priamo na zakázku. Jeseň nám ukáže, či sme pre vás vybrali správne.   Jedno je  však isté- každá žena bude s kabelkami JADISE vyzerať ako z milánskeho žurnálu.

Milano_Jadise                  

Späť do obchodu