Neviete si rady s výberom kabelky?

 Návod, ako si vybrať tú správnu kabelku, nájdete vo svete  internetu celý rad. Rôzne elektronické verzie ženských časopisov začínajú:  kvalita, design, farba, sezona, príležitosť, kedy a kam chceme kabelku nosiť a čo v nej chceme mať. Začínajúc rúžom, mobilom, diárom a končiac počítačom, svetrom, šatkou či pascou na činčilu. Tiež pomáhajú s rozhodovaním, či si kúpiť kabelku veľkú alebo malú. A to je podľa štylistov a módnych poradcov totiž veda.

Všeobecne sa tvrdí, že veľké kabelky (na rozdiel od mikrokabeliek) pristanú štíhlym dámam. Širšie tašky pomáhajú vytvárať dojem širších bokov, zadku a brucha. Menšie a korpulentnejšie ženy by sa mali vyhnúť veľkým kabelkám, ale tiež taškám s extra dlhými popruhmi, ktoré opticky skracujú nohy. Mali by sme sa držať rady, že kabelka by nemala byť širšia ako šírka tela. Tvar kabelky by mal ísť proti tvaru tela, malé ženy si majú vybrať podlhovasté kabelky, štíhle a vysoké ženy môžu siahnuť po kruhovej kabelke XXL.

Ďakujem za všetky doporučenia, sú užitočné a je dobré ich mať na pamäti. Keď sa budete pri kupovaní rozhodovať, nezabudnite pri tom na jednu dôležitú vec. S kabelkou je to ako s láskou na prvý pohľad. Vidíte ju a viete, že je to ona, vaša vyvolená! Keď vás tento pohľad neopustí ani pri pohľade do zrkadla, neváhajte ani sekundu. So správnymi kabelkami je to rovnaké ako v pesničke Pavla Dobeša. Niečo o láske. A v nej sa spieva, že láska aj keď je prevít, nemôže sa nikomu dvakrát zjaviť. A tak sa rozhodnite ako vo finále tejto piesne: „Pretože, keď by ste mali na ňu myslieť, radšej vstaňte a choďte za ňou hneď, bežte, než vám zmizne navždy.“

_TS_1511

Späť do obchodu